Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Φωτοβολταϊκή οικιακή εγκατάσταση 10kW Θήβα

Φωτοβολταϊκή οικιακή εγκατάσταση 10kW Θήβα




Χρησιμοποιούμε μόνο γερμανικά πάνελ και μετατροπέα (inverter)
Εγγύηση έως και 30 χρόνια για τα πάνελ (Heckert Solar) και έως και 25 χρόνια για τον μετατροπέα (inverter) SMA.

  • Μείωση των ατμοσφαιρικών ρύπων CO2
  • Μηδενική ρύπανση 
  • Αθόρυβη λειτουργία 
  • Αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής (που φθάνει τα 30 χρόνια) 
  • Ελάχιστο κόστος συντήρησης 
  • Αφορολόγητο εισόδημα έως οκτώ χιλιάδες ευρώ (8.000€) ετησίως
  • Εξασφαλισμένο όφελος για είκοσι πέντε (25) χρόνια με το συμβόλαιο της ΔΕΗ
  • Αποφυγή χρήσης γης για την εγκατάσταση
  • Αποκεντρωμένη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και επιτόπου κατανάλωση της παραγόμενης ενέργειας.



Τα panel της Heckert αποδίδουν ικανοποιητικά ακόμη και κάτω από αδύνατο φως. Η 4 χιλιοστών γυάλινη επιφάνεια βελτιστοποιεί την σταθερότητα του panel. Κατασκευάζονται στην Γερμανία σύμφωνα με τα πρότυπα CE ενώ είναι πιστοποιημένα κατά TUV. Έχουν 5ετή εγγύηση υλικού, 10ετή εγγύηση για το 90% και 25ετή για το 80% της απόδοσής τους, ενώ η διάρκεια ζωής τους εκτείνεται πέρα από 30 χρόνια.
Η Heckert Solar έχει μια μονάδα κάθετης παραγωγής, παράγοντας ράβδους πυριτίου για να δημιουργήσουν πλάκες, κυψέλες και πολυκρυσταλλικά πλαίσια πυριτίου. Έχοντας δεκαπέντε (15) χρόνια εμπειρίας η Heckert Solar είναι ειδική στον έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία με επιτυχία σε κάθε στάδιο.

Επιβεβαίωση της ποιότητάς της είναι ο αξιόπιστος έλεγχος σε όλη την παραγωγική διαδικασία προσφέροντας εγγύηση σε υψηλή αξιοπιστία και ποιότητα, πιστοποιημένη από τους παγκόσμιους αλλά και Ευρωπαϊκούς οργανισμούς διακρίβωσης (TUV, CE).
Είναι η μόνη εταιρεία με εγγύηση κατασκευής προϊόντος 11 χρόνια και διευρυμένη εγγύηση απόδοσης έως και 25 χρόνια σε όλα της τα φωτοβολταϊκά πλαίσια.
Η ανοχή ισχύος που προδιαγράφει τα πλαίσια της είναι μόνο θετική  και κυμαίνεται από 0 +2Watt. Το πάχος του προστατευτικού γυαλιού που διαθέτουν τα πλαίσια της είναι 4mm, καθιστώντας τα ιδανικά για χρήση σε περιοχές όπου συχνά εμφανίζονται ακραία καιρικά φαινόμενα (έντονη χιονόπτωση, αέρας).

  • Όλα τα πλαίσια της Heckert Solar υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και τα αποτελέσματα αυτών αναγράφονται ξεχωριστά σε κάθε πλαίσιο καθώς και στην συσκευασία του. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητο εργοστάσιο στο Chemnitz της Γερμανίας όπου και απασχολεί 145 υπαλλήλους. Έχοντας ανοδικές τάσεις πωλήσεων τα τελευταία 5 χρόνια, ετοιμάζεται να λειτουργήσει τη νέα γραμμή αυτοματοποιημένης παραγωγής σε νέο ιδιόκτητο χώρο επίσης στο Chemnitz της Γερμανίας, επιμένοντας σε προϊόντα “Made in Germany” όπως άλλωστε πράττει έως και σήμερα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών της αλλά και των πελατών της για συστήματα ποιοτικού ελέγχου υψηλής τεχνολογίας και ηλεκτρονικής παραγωγής στην παραγωγή των συστημάτων της. Η Heckert Solar προάγει και αναπτύσσει την ωφελιμότητα των φωτοβολταϊκών συστημάτων με ταυτόχρονη μείωση του κόστους ώστε οι πελάτες της να μπορούν να πλεονεκτούν και παράλληλα να έχουν εύκολη πρόσβαση στα φωτοβολταϊκά προϊόντα.
  • Ο μετατροπέας της SMA - η καρδιά κάθε ηλιακής εγκατάστασης. Μετατρέπει το συνεχές ρεύμα που παράγουν τα φωτοβολταϊκά πλαίσια σε κοινό εναλλασσόμενο ρεύμα δικτύου. Έτσι αποτελεί την καρδιά κάθε ηλιακής εγκατάστασης. Ως ηγέτης της αγοράς ηλιακών μετατροπέων, η SMA καθορίζει συνεχώς το μέτρο σύγκρισης: ο κορυφαίος βαθμός απόδοσης μέχρι 99% και οι νέες τεχνολογίες φροντίζουν για μέγιστη απόδοση και την πλέον υψηλή φιλικότητα προς τον χρήστη.
 
Θερμοδυναμική
Αυλίδος 10, Θήβα.
Τ.Κ 32220
Πληροφορίες: 22620 28303 - 69323 71894
email: thermodinamiki@gmail.com
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου